dinsdag, mei 07, 2013

MEDWYN GOODALL - MYTHS & MYSTERIES OF THE WORLD

MEDWYN GOODALL - MYTHS and MYSTERIES OF THE WORLD:
 
MEDWYN GOODALL Golden Dreams, forever: Een Gouden Droom, waarin we terug gevoerd worden naar de gouden eeuw. De handel floreerde in heel Europa en reusachtige zeilschepen voeren naar verre exotische landen. Medwyn Goodall vertolkt de betovering van de zee bij nacht, en laat ons mee varen op de golven van de oceaan. OMM5265 verschenen in 1995.

vAlcazar, Flame of Passion: Een verrassend album met Flamenco muziek. Zeer fraaie gepassioneerde ritmes. Dit album is gebaseerd op Spaanse ridderverhalen en andere legenden.
OMM5481 verschenen in 1996.

The Grail Quest:
De Heilige Graal heeft altijd symbool gestaan voor absolute waarheid en spiritualiteit. Beleef de opwinding, de eenzaamheid, en de spiritualiteit van de ridders bij hun zoektocht naar de Graal. Levendige Keltisch geinspireerde muziek.
OMM5432 verschenen in 1996.

Tintagel, Castle of Arthur:
Volgens de verhalen werd de legendarische King Arthur geboren in het Kasteel Tintagel te Cornwall. De prachtige muziek beschrijft een aantal episodes uit het leven van Arthur. Van een geboorte tot aan zijn mysterieuze dood. Levendige melodieuze muziek, met veel Keltische instrumenten en hier en daar natuur geluiden.
OMM5220 verschenen in 1995.

Meerdere Medwyn Goodall cd's staan te koop op eBay. Klik maar op een van de afbeeldingen.

Geen opmerkingen: