donderdag, april 08, 2010

Halve dagen

Sinds vorige week nog maar halve dagen op kantoor. Deze studie ruimte is nu dusdanig bezet dat een verdeling in twee ploegen nodig was. Hier door komen de tussen-de-middag-wandelingen te vervallen en ga ik geen bezoeken brengen aan de plaatselijke boeken- en andere tweedehands artikelen winkels. Maar heb ik wel gelegenheid thuis eens flink aan te pakken. De eerste paar dozen zijn al leeg. Behalve herindelen, gaat er ook het een en ander de container in. Goede voornemens komen dus eindelijk tot uitvoer.
Op dit moment nog geen concreet zicht op een nieuwe opdracht. Mijn CV is wel naar een aantal mogelijke opdracht gevers gemaild, maar nog geen succes. Gestaag door gaan met de studie.
K heeft toch een onvoldoende gekregen voor zijn Apen spreekbeurt. Hij sloeg toen hij voor de klas stond helemaal dicht en kon zich niets meer voor de geest halen. Vorige jaren had hij daar toch geen last van. Tijdens de rapport bespreking met de Juffen afgesproken dat hij nog wat bedenk tijd krijgt: Hij mag het over doen, maar als hij dat niet wil zit hij dus wel met die onvoldoende. Een moeilijke keuze, ben benieuwd wat hij doet.
De rapport bespreking van R is vanavond. Die haalt de laatste tijd slechte cyfers voor Mens en Maatschappij en voor Engels. Dus daar zullen we wel het een en ander over te horen krijgen. Helaas zijn dit wel twee vakken die hij nodig heeft voor doorstroming op het kader-niveau. En met nog maar 1 kwartaal te gaan, haalt hij dat waarschijnlijk niet meer op. Tja, meer dan hem aansporen zijn huiswerk op tijd te maken en hem af en toe te overhoren kunnen we ook niet doen.

Geen opmerkingen: